Knud Simonsen holder foredrag

Knud Simonsen, som er fra Syddjurs, har i sit forfatterskab bl. a. i ”Tilstandsrapport” skrevet om rævekager og politisk korrekthed i et lokalsamfund præget af stilstand, en direktør med planer om et golf- og feriecenter samt en flok begejstrede politikere, som flere måske kan genkende. Han har sidst udgivet ”Mysteriet om Marie” som mange ældre kan huske med et stille gys fra barndommen en bog der omhandler en af de største og til dato uopklarede mordgåder i dansk kriminalhistorie. Disse bøger vil danne baggrund for aftenens foredrag der suppleres af forevisning på skærm.

Knud Simonsen er født i Nordjylland i 1950. Forfatteren er vokset op i Rønde og er uddannet som arkitekt. Desuden har Knud Simonsen studeret kunsthistorie. Han har nu bopæl i Ugelbølle og har arbejdet med opførelse typehuse samt drift af hytteby og fiskesø og han har egen tegnestue. I 2005 udgav Knud Simonsen debutromanen »Stenbo« og har udover de nævnte bøger flere samfundskritiske udgivelser.

Knud Simonsen holder foredrag og forfatterarrangementer rundt omkring i Danmark ledsaget af ægtefællen som assisterer i afviklingen af de inspirerende timer vi nu kan opleve i Ebeltoft.

Dato: Torsdag den 8. november 2018 kl. 19-21

Sted: Aktivitetshuset, Festpladsen, Nørre Allè 4, 8400 Ebeltoft.

Pris: Gratis for medlemmer og 50 kr. for andre.

Tilmeldning: Ved at udfylde nedenstående formular eller ved sms til 40238036.

Frist for tilmelding er 4. november. Betaling ved fremmøde.

Arrangementet er støttet af Forfattercentrum, Kulturministeriet.

Tilmeldning arrangement Knud Simonsen