22. februar 2018: Julie længe leve

Julie længe leve.

Edith Maria Kanstrup er født i 1942. Hun er journalist fra Danmarks Journalisthøjskole, Aarhus, og har arbejdet mere end 20 år på et dagblad.

Hendes nyeste bog “Julie længe leve” handler om fire venner, der får mulighed for at deltage i et eksperiment, som skal bremse aldringen og forlænge livet med adskillige år. De står over for svære valg, da portrætmaleren Julie forelsker sig i Hope. Han har i sin ungdom været involveret i 2. verdenskrig som modstandsmand og lider af en skyldfølelse, der bliver ved med at plage ham.

Romanen er en kærlighedshistorie mellem friske 120-årige. Efter 55 år er verden forandret og mere digitaliseret, og den udvikling skræmmer Julie. Som et holdepunkt i tilværelsen står mindet om farmor i Sápmi og barndommens besøg hos samerne. ”Gider vi blive så gamle?” spørger Julie.
Foredraget finder sted i BOGBY EBELTOFTs lokaler i det tidligere turistkontor torsdag den 22. februar kl 19.00.
Der er gratis adgang for alle, men på grund af begrænset plads er det nødvendigt at tilmelde sig i forvejen til Ole Balslev, enten pr. telefon (20 78 60 21) eller pr. mail (olebalslev1@gmail.com)